Shqip Hotmail (Falas nj� e-post adres�)

 • Teknologji e fuqishme nga Microsoft ndihmon t� lufton kund�r e-postave t� pad�shiruar dhe p�rmir�simit t� siguris�.

 • B� m� shum� me leht�si dhe shpejt�si .

 • Rritje e kapacitetit . 5GB hap�sir�, q� automatikisht rritet kur ju m� shum� keni nevoj�.

 • Do t� ju krijohet nj� Windows Live ID p�r ju automatikisht nga Windows Live, nj� Windows Live ID ju jep juve ky�je tek Hotmail, Messenger, Xbox Live dhe lokacione tjera ku ju e shihni .

 • Bisedo p�rmes Hotmail. Shiko se a jan� Messenger kontakt personat n� linj� dhe d�rgo mesazhe :-).
 • Ky�u n� Windows Live Messenger me adres�n tuaj.

 • Ndarje e kalendarit. Krijo kalendar�t q� t� gjith� familja, klub ose grupi i studim tuaj mund ta shohin. Ndiqni agjend�n e nj� ngjarje sportive lokale. Ose shto kalendar�t tuaj n�se ju jeni �'ky�ur me Outlook ose Windows Live Mail n� kompjuterin tuaj.

 • Dizajn i thjesht. Ne provojm� q� nd�rfaqen t� b�jm� t� thjesht dhe t� p�rdorshme.

 • Kombinoj e-post llogarit�. Tregoj t� gjith� e-post llogarit n� nj� vend, edhe n�se llogaria juaj nuk �sht� Hotmail. Jepi s� cil�n n� dosje t� vet apo d�rgo t� gjithat e-postat n� Kutin Hyr�se.

 • Mund�suar nga Windows Live dhe falas.

Regjistro nj� llogari n�:

 1. @krenar.be
Kontrollo E-post�n

Privacy Policy | P�r Ne | Kontakt | Report abuse
�1999 - 2011 Krenar